wp15cfa541.png
wp0c566ac0.png
wp6fadcc4a.png
wpee5ab5f8.png
wp0fcf0184.png
wp009fddd7.png
wp3e907b31.png
wpc03fc732.png
wp77f64bcf.png
wp8053b695.png
wp2c3a7f2e.png
wp7969ad64.png
wpaef2fc21.png
wp52eaed4b.png
wpc93e4abf.png
Onderhoud

Wanneer u een website heeft, is het noodzakelijk om alle gegevens actueel te houden, zodat er geen misverstanden ontstaan over de informatie. De bedoeling is dat uw (nieuwe) producten en informatie altijd beschikbaar en correct blijven en dat u echt kunt profiteren van alle mogelijkheid die het internet aanbiedt.

U kunt zelf bepalen wanneer u uw website onderhoud. S & E Webdesign verzorgt graag voor u het onderhoud en wijzigingen aan uw website. Zo houdt u alles in 1 hand, wel zo makkelijk. Wijzigingen kunt u aan ons aanleveren per mail en wij voeren de mutaties dan zo snel mogelijk door. U hoeft zich zelf dan ook niet te verdiepen in hoe u wijzigingen uit moet voeren.

Prijzen voor onderhoud

Kleine update:
Denkt u hierbij aan zaken als het wijzigen of toevoegen van tekst, het vervangen of plaatsen van foto’s etc.

De prijzen verschillen per wijziging. Dit zijn zeker geen hoge prijzen. Hieronder vindt u enkele richtlijnen, let op! Dit zijn slechts voorbeeld prijzen, wijzigingen zijn altijd maatwerk*:
Pagina Tarieven wijzigen   € 18,50
1 extra pagina in de menustructuur € 25,00

* aan deze voorbeelden kunnen geen rechten ontleent worden

Grote aanpassingen: verandering van kleur, logo, achtergrond e. d.
Hiervoor hanteren we aparte prijzen. Uiteraard kunt u altijd eerst een offerte opvragen.

Onderhoudscontract:
Heeft u bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks terugkerende wijzigingen dan kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Dit onderhoudscontract heeft dan betrekking op een bepaald gedeelte van uw site. U weet dan van te voren precies wat u per maand kwijt bent voor het onderhouden en up to date houden van uw website. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van het onderhoudscontract!